Wednesday, September 07, 2011

Tentang Mior..

 Salam...!!

Sehat ka tidaakk...?

Orait bebeh...! Entry kali ni agak gedix berbanding yang biase.. oowwwhh, nooo.. hahah on9 fb, n tetibe nampak 1 statement lucu melucu from kawan lame.. Mior.. ahaaahh harap2 GF dia x majok aku pinjam dia jap.. kikiki



 As your wish pak incik Mior, tadaaaa...!! aku da wat citer sal ko... hahahah terharu x hidup..? lepas ni sile la rajin2 on fb, mesti ramai gundik yg add ko... (jangan menggatai sangat, report kat mak incik kang..!) bhahahaha 

biodata si Mior adelah seperti yang termaktup dibawah :


Nama                    : mior muhammad amin bin adam
Nama Fofuler       : mier.. pgilan manja my gf .... (adoi pitamm..)
Dilahirkan pade    : 05061989 (tah aku wish ke tidak beday ko ni   
                              nok.. xigt.. heheh)  
Lahir mane            : hospital besar kuala lumpur
Cite2                    : kerani ssm! (pilot sebenarnya) hahaha (budget 
                               da cukop ensem nk jadi pilot..kikiki)
Makanan kegemaran: sambal udang petai..perghh
Wane kegemaran  : pink campur purple.. (jambuuu, baik punye...!)
Hobi                      : baca majalah hiburan je.politik tak suke..
Tabiat                    : Kentut merata-rata (pastu tuduh orang yang 
                               berdekatan..hahaha)
Status                    : In relationship. wah gitu.. (maap pade mereka 
                               yang menaruh harapan.. hahah)
Fav artis                 : Aaron Aziz <3


tu la dia sedikit sebanyak info sal Si Mior perasan Aaron Aziz.. bhahahah.. Nak no tepon..? mintak sendiri.. Boleh add FB dia ya..

aku kenal Mior masa zaman belajar dulu (terasa dah tua..!), kami satu kolej & kadang-kadang 1 kelas.. Kenal gitu2 je dat time...

Dulu, groub Mior ni kat kolej glemer uuu... sebab perangai gila-gila diorang yang sememangnye GILE.. meriah uoollzz...ahaha jgn marah, nanti kena jual..! eheh

N now kami sama-sama bekerja di SSM, tapi kesian budak tu kene transfer ke SSM Langkawi, Kedah.. Dapat la merasa kerja 1 opis ngan dia ntok beberapa bulan.. seksa..!! hahaha deeyyhh... bile lagi tah dapat jumpe ko...


aku, yus n Mior... mase ni dia belum kena transfer ke Kedah lagi.. 1 opis...







bekerja keras..!! (game je lobih ni... hahah)

GEJOLOOOHH.. hahah teringat plak lauk udang yang mak aku masak

Lastday Mior kat HQ SSM

Our convo... Mior & his gang








JAMBU HABIS..!! hahah



Selamat Hari Raya Mior..!! Maap lau ade sala silap.. terkeji, terkutok, termengupat,tercerca.. & ter- yang sewaktu dengannya

Sebagai sorang kawan yang perihatin, ewahh..!! Sebenarnye Mior ni sorang kawan yang baik.. Ceria.. Gile.. Care bout his frenz..

 Dia gak jenis yang xlupa kawan & xkedekut ( yeke...? hehe) 

Best kawan dengan dia.. ^_^ 

Tu je la yang dapat aku kongsi sal alien pilihan ini.. lau ade yang silap or terrrrtipu... maapkan mak kassiiimmm..!!

Tengs coz reading..! Muuaahhxx

8 comments:

  1. hahahahaha...terharu aku doh walaupun ade gak duri dalam daging ko nye blog nie! <3

    ReplyDelete
  2. duri lam daging...? bhahahah ape kah..

    ReplyDelete
  3. hahaha..daging ko yang berisi tu la..aku lah duri nya..

    ReplyDelete
  4. jangan dengki sangat ngan daging gebu aku.. ahahah ko ade..?

    ReplyDelete
  5. nak jugak..?? hahahah jiwang plak kang... hahah

    ReplyDelete
  6. CEH3....PASNI PASTI GLAMER ABIS LA...... AWWW...JAMBU NYER MIOR PAKAI PINK.....=P

    ReplyDelete

ZAWARA.

...