Friday, September 07, 2012

MUARA HATI - HAFIZ FT SITI NURHALIZA

Jangan jelez uolz, i jiwang ari ni...

reminded me of someone... gediks sgt..!! k, sile nyanyi sambil kerut kening..!!

Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati

[Chorus]
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang chorus]

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta

Tuesday, September 04, 2012

Lost sudah..!

Salam..!

Sangat gedix entry kali ni sebab aku nak post something yang maybe boring untuk dibace. Sebab..? Aku nak write tentang apa yang aku rasa. Tetibe je kan dik non.. huhh.. Bajet Arsetiss (artis)...

Baru-baru ni ade sesuatu yang  gumbira terjadi dalam hidup aku.. Everyone happy..! terase macam mimpi.. Tapi, at da same time aku rase bersalah. Memang keputusan yang aku buat tu dah nekad, dah terjadi pun, but bile aku pikirkan balik sesuatu yang aku left behind coz of my own decision.. Buatkan aku berbelah bahagi... 


Kemon ruraaaa...!! jangan jadi lalang...!! kemoooooonnnnn mak enooonnn...

So, once again.... TETIBE aku rase nak g vacation, but dunno where.. (penjara pudu je la -_-') .. Memang kita xboleh nak lari dari masalah. Tapi tak salah kalau kite dapatkan ruang untuk diri kite sendiri & dapatkan rase tenang, bile hotak da tenangg, insyaALLAH serabut pon hilang. masalah jadi senang untuk diselesaikan... musibah  muhasabah diri sangat kennn...

Penyelesaiannye..? still fenin2 kepale, aku masih kompius oiii..!!
Kesimpulannye...? ku simpulkan ususku untuk mu... ahhhhhh...... malas pikir..!

Apa lagi yang boleh aku buat..?

Sabar..



ZAWARA.

...