Sunday, May 19, 2013

RUMAH SEWA : TASIK HEIGHT APARTMENT

Salam..!!

Ello bebeh-bebeh...

Oiiii, nak kecoh kat semua orang ni, beberapa hari lepas aku & hasben ada pergi tengok rumah yang kami beli kat area Bandar Tasik Selatan. Selepas 5 bulan, baru lah dapat kunci, walaupun bukan rumah baru, tapi tetap bersyukur. Alhamdulillah... wuuuhhuuuiiii..!!

And you know what..? Im sooooo sooooo sooooo exciteeeddd... Haaaaa~ aku dah gedik

Apa-apa pun disebabkan encik hasben tak dapat transfer, kami cadangkan untuk sewakan je rumah tu. Kan best kalau hasben dapat tranfer, boleh stay KL togetha getha.. iye dop..? puuiii...

Ok now iolz nak tunjuk uolz rumah weolz , at Tasik Height Apartment, Bandar Tasik Selatan.

JOM  AAAAHH..!!
Ini ruang tamu.. rumah dah siap pasang wallpaper uolz, feeling-feeling English Style gitewww... Boleh..? FYI, rumah ni conner lot & for sure more bigger than other units..  950sf... 
haaa~~ tuan tanah kedaung speaking..!!! 
tunggang tungging tunggang tungging..


Gambar atas, master bedroom.. siap dengan toilet, dah nama pun master.. Bilik mesti la besauu.. hek ehh..   gambar kanan, 2nd bedroom.. yang kiri, small bedroom...


Ini adalah dapur ye anak-anak.. Basic sajer..






Atas kiri tu, sekolah rendah, depan apartment ni je uolz.. Kalau nak hantar anak, jalan kaki, xsempat habis choki-choki kat tangan dah sampai.. Mampu..? 
Atas kanan, ni lah blok rumah kiteeee... 
Bawah kiri, laluan ke LRT BTS, seberang jalan je haaa.. Senanggg pagi2 nak pergi kerja.. LRT ada, KTM ada, ERL ada, Bas ada... Apa lagi kau nak..? Stesen kereta kebal je yang tak ada... 
Bawah kanan ,Masjid & sekolah agama pun depan aparment je, ngam-ngam kat sebelah sekolah rendah & sekolah menengah... WOWWW...!!!!!!!! 
Walking distance xlebih dari 100 meter @ 5 minit..

Kiri, taman permainan dalam kawasan apartment tu jugak.. Tak payah nk main jongkang jongket jaoh-jaoh keenn... 
Kanan, basement parking.. tak semua pemilik apartment ada parking lot ni.. Haaaaa~~ sayang kereta tak..?????


 Tadaa..!!! pamm pamm pammmmm...
Ada swimming pool...
Petang-petang kalau rasa boring asyik mandi shower je, boleh la feeling-feeling hot mandi kat swimming pool pulak...
Kalau diikotkan hati nan sweet-sweet, jiwa ala gula-gula kapas ni.. Aku nak sangat duduk umah ni.. Mana taknye jarak rumah dengan all facilities semua walking distance .. Kedai runcit...?? xpayah cakap, bawah rumah je uolz.. Barang kering & basah semua ada.. Dobi..? Kedai jahit..? Saloon..? Ada okehhh adaaa..!!! Emosi ni... 

Tapi nak dibuek macam mano... We decided nak sewakan rumah ni.. 

RM1200/month (including maintenance fee)
Family / Single women ONLY
Boleh bayar sewa ON TIME..  

Hasben kite garang, Haiipp..!!

kalau rasa-rasa berminat, sila-sila lah email kite yek..? holwatunmasrura27@yahoo.com..

Okays my dear... Jumpa lagi, sakit pinggang dah...

Salam..!!! Muahxoxoxoxo

ZAWARA.

...