Sunday, September 20, 2015

KL BURGER BAKAR SSEEEEDAAPPP

Assalamualaikum!

Hai uolz..! Ahkaq nak bebel pasal satu spesis burger bakar yang beeeegggiiittuu sedap, macam mana aku tau sedap? Sebab aku dah pergi serang kedai dia, aku beli 4 burger, tuan kedai bagi free 1 burger. Terharu mak nak! So, kerana kesedapan daging burger tebal yang terbawa hingga dalam mimpi, aku nak memperkenalkan...... 

pamm.. pammm... pammmm




Hahhh!Todiaa, meleleh-leleh bag hiangg.. serius tak tipu, memang sedap, daging pun tebal.. Kau rasa harga burger ni berapa? Kalau kat tempat lain RM8 memang confirm dah kan? Tapi, KL Burger Bakar tetapkan harga hanya RM5 je uooollzzzz, Mana nak jumpa zaman-zaman cekik darah ni burger yang dagingnya sebegitu tebal & sedap dengan harga mampu milik? Ouhh, susah!




FYI ye kawan-kawan, KL Burger Bakar ni pun pernah bersiaran dalam rancangan Nasi Lemak Kopi O okehhh, bukan calang-calang ni. Siap di cop sebagai Burger BAkar Termurah Di Dunia... Ate??? Was-was lagi ke acik? Rugi laaa kalau tak pernah rasa.





Mana nak cari gerai KL Burger Bakar ni? Haaa, selalunya KL Burger Bakar akan update setiap lokasi pasar malam yang diorang akan pergi dalam FB KL BURGER BAKAR . Selalunya yang aku nampak, pasar malam area Rawang la. Dulu pun ada jugak area Kuala Lumpur, korang request laaaa memane pun... Mana tau dorang boleh pegi.. hikhikhik

 Follow FB KL Burger Bakar ni memang tak rugi, selain diorang selalu update tempat diorang berniaga, diorang jugak akan update promosi-promosi yang best best!! Contoh, 2 bungkus burger percuma untuk mereka yang sambut hari jadi pada tarikh berniaga tu, or burger percuma untuk mereka yang sambut anniversary perkahwinan ooorrrr burger percuma untuk 50 pengunjung yang terawal.. Gila kauuuuu, baik hati ke tideeekkk?? huntong la sapa yang pernah dapat burger freeee..






Menu? 

Yang ni akan buat korang pening nak pilih. Sebab semuanya sedap!!

Ada Burger AYAM, DAGING, KAMBING & RUSA. 
Yang terbaru, Burger KETAM LEMBUT.. whattttaaaaaaaaaatuuuuuutttt... 
aku belum berkesempatan nak rasa lagi yang ni... adooiiii xsabarnya nak p beli!!


Ok, sampai sini je sharing maring pasal spesis makanan yang super sedap nihh.. Apa lagi nak tunggu? Follow la 


sekarang! 
NOW! NOW! NOW!

kbhai

ZAWARA.

...