Thursday, September 29, 2011

Kereta Api Pusaka...

Salam..

Sehat ka tidak...? heheh

Rase cam berkuron2 x hapdet blog uolz..! Otak da berkarat + kulat2 sebab idea xkuar... wah gitu.. feeling2 cam terer sgt je wat blog... puitt... eheehh

Now aku nak citer sal transport yang salu aku gune g kije, g mid valley, g pasar, g surau & sebagainya.. panjanggg.. siap ngn driver lg.. And ianya merupakan harte pusaka turun temurun.. (ayat sejarahwan ko..!) dari zaman tok adam lagi tuh.. uiihh lame..! Siap ngan driver lg.. ko mampu..? kikikiki

Baik lah jike begitu, transport yg aku maksud kan haruslah KTM... Kerete api pusake turun temurun tu... lau xde tu, camne aku n semua orang yang xdo muto n krete ni nak pegi kije... banyak jase ni weyh..!!

Jase tu jase la jugakkan, keDELAYannye amat ku sanjung.. Aku mmg suke stuck lam tren, seronok sgt..! (tangan dibahu, mate pandang ke atas)

Baru-baru ni tren tetibe rosak kat station Putra.. Pagi-pagi otw nak pegi kije... tren tu main pintu pulok dahh... bukakkk tutoopp bukaakkk tuttoopp... kelas kau maria..! 

kesian penumpang yang berdiri dekat ngan pintu tu... terkemut-kemut takot kene kepit, sebab tren sendat sangat time tu... lastly, semua penumpang kena keluar dari tren & pindah ke platform sebelah sebab tren da xbole start... camtu pon ada ka..?

Tup2.. kuar je tren, terjumpe ngn 5 orang pekerje opis aku..! hahahahaah ok la tu xde la melangot sorang2...  Ado geng....! kikiki Kejadian adelah seperti yang dibawah :



tu dia..! dari kiri, kak sue, kak fara & kak fida..


punya lah ramai kat platform sebelah... camno lak rebot2 masok tu...?


apo bondo yang si Caol carik tahh


tu la muke yang penoh sabau.. Andy.. kemain tajam lg rambot ko


nampak tak tren yang hensem tu..? pusake.. pusake...



ok bebeh..! tu saje.. maceehhh coz reading..! ehehehe

5 comments:

  1. haish....train delay la yang paling x suka nak dengar...paling seram di wak2 pagi la kan...hohohohoho...

    ReplyDelete
  2. betoi2... akak salu nampak shida...!! hehehehe tp takot kang akk tegor, korg xknal akk plak.. ouhh.. sadis

    ReplyDelete
  3. adeh...shida pown nampak..tapi takot salah orang plak kan...huhuhu..lagi sadis...hehehehe...

    x pew kali ney kalu jumpa shida wat senyuman paling menawan..hohohoho

    ReplyDelete
  4. yeahh... same2 la kite mensenyumkn diri pas ni... same name mber lg sorg tu..? akk lupe suda

    ReplyDelete
  5. hohohohoho...yang before ney asma...yang skunk ney intan...semua 1 skola..hohoho..seronok~~

    terasa cam reunion plak:)

    ReplyDelete

ZAWARA.

...