Thursday, September 29, 2011

Gadis Over Xcited..!

Salam...!

Sehat ka tidak..? huhuuuii

Nak share 1 8tvt dikale menggile... hahahaha Pic2 ni kami snap mase 1 majlis... Dalam dewan, kat sudut yang lain ada 1 ruang kosong & terrrrsembunyi... 
 ape lg nak tggu jah oii..? 

Project tengok..!

me.. fath(merah)...ceyin(pink @ tengah)...lina (white)...kak reena (black)

me & abg lee


tu dia.. GAYAAA

feeling2 sweet...! ahaha


Yus... kiut je..!

Ape yang mereke lakukan..?

tumbok dak kenet ni kanggg... ewah..!

kak yus marah adik rura laaaa... hahaha

ni feeling2 apo pulok ni..?


fath ngan gaye tersendiri..! wah gitu..! kelas kau jemah..!





3 wanita ala2 gagah..!

kak senduk wannabe.. ihiikk

alololololo.. aiiiyuuu...!

sopan ni... kompem xdibenci mentua nih..! haha

kesayangan orang SEGAMBUT... ececececece

sape ni..??!!! uiiieeeyyyuuuu...

meroyan suda tu

muke hujung bulan

muke awal bulan





ok itu saje.. tengss

"RuRa si BoOLaRt" changed to "RuRa"

Salam..

Sehat ka tidak..? ehehh

Betul la orang-orang tua selalu cakap... perkataan yang kite ucapkan selalu itu, merupakan satu doa.. kalau perkara baik tu xpe.. kalau x..? naye idop kau dik..! hehehh

Mula-mula aku cipta blog aku ni (cipta..? wah..!!) aku letak nama "RuRa si BoOLaRt"... motif..? sebab muke aku yang mmg bulat ni la, xpernah pulak muke aku petak ke, tiga segi kan..? Nak di jadikan cerita, kawan baik aku cik Yusmaniza @ Yus.. Tegor aku...

"Raraaaa, Yus rase blog tu kena tukar name lah.. Sebabnye, bile ramai asek sebot  "RuRa si BoOLaRt" je.. Boleh jadi doa tu.. Mane la xmakin BULAT..!"

Ouuhh.. Baru la mak terpikir nak.. Ade betolnye jugak.. So, da xtau nak letak name ape lg.. Juz letak "RuRa" je.. Ok x nok...? 

Pape pon.. Thanks to Yus.. ^_^


Before


 Changed To


After

Kereta Api Pusaka...

Salam..

Sehat ka tidak...? heheh

Rase cam berkuron2 x hapdet blog uolz..! Otak da berkarat + kulat2 sebab idea xkuar... wah gitu.. feeling2 cam terer sgt je wat blog... puitt... eheehh

Now aku nak citer sal transport yang salu aku gune g kije, g mid valley, g pasar, g surau & sebagainya.. panjanggg.. siap ngn driver lg.. And ianya merupakan harte pusaka turun temurun.. (ayat sejarahwan ko..!) dari zaman tok adam lagi tuh.. uiihh lame..! Siap ngan driver lg.. ko mampu..? kikikiki

Baik lah jike begitu, transport yg aku maksud kan haruslah KTM... Kerete api pusake turun temurun tu... lau xde tu, camne aku n semua orang yang xdo muto n krete ni nak pegi kije... banyak jase ni weyh..!!

Jase tu jase la jugakkan, keDELAYannye amat ku sanjung.. Aku mmg suke stuck lam tren, seronok sgt..! (tangan dibahu, mate pandang ke atas)

Baru-baru ni tren tetibe rosak kat station Putra.. Pagi-pagi otw nak pegi kije... tren tu main pintu pulok dahh... bukakkk tutoopp bukaakkk tuttoopp... kelas kau maria..! 

kesian penumpang yang berdiri dekat ngan pintu tu... terkemut-kemut takot kene kepit, sebab tren sendat sangat time tu... lastly, semua penumpang kena keluar dari tren & pindah ke platform sebelah sebab tren da xbole start... camtu pon ada ka..?

Tup2.. kuar je tren, terjumpe ngn 5 orang pekerje opis aku..! hahahahaah ok la tu xde la melangot sorang2...  Ado geng....! kikiki Kejadian adelah seperti yang dibawah :



tu dia..! dari kiri, kak sue, kak fara & kak fida..


punya lah ramai kat platform sebelah... camno lak rebot2 masok tu...?


apo bondo yang si Caol carik tahh


tu la muke yang penoh sabau.. Andy.. kemain tajam lg rambot ko


nampak tak tren yang hensem tu..? pusake.. pusake...



ok bebeh..! tu saje.. maceehhh coz reading..! ehehehe

Tuesday, September 20, 2011

SSM : Selamat Hari Raya...!!

Salam...!

Sehat ka tidak..?? heheh

Lame x post entry ooit... huhuu.. on 15th September 2011, SSM mengadakan Sambutan Hari Raya kat Legend Hotel Kuala Lumpur... 

Harapan nak datang melenggang kobis sambil, hayun2 handbag murahan, terbantut.. last minit name aku, Ceyin & Fath naik untuk jadi AJK.. tu diaaa... aku & Ceyin jd tukang bg adiah atas pentas.. fath usherer luar ballroom.. haaa gitu... Nerbes umpame nak joget2 atas pentas lak... pe pon xbole..!

So far sumenye ok.. makanan pon BEST..!! kambing masak kurma dia.... pergghhh...! trase cam nak tambah nasik lg..! tapi malu.. heheh

Pengacara Azza Elite, lam TV nmpk cam okeh2 je uolzz.. tp bile face 2 face, shantek sgt..!! teruje ciket... heheh Persembahan artis Ahmad Jais & Salamiah Hasan.. orang lama mari..!! dancer2 pon bole tahan, lagu tradisional di MODEN kan... tkentot2 aku gelak tgk dorang menari...! hahahah ganas gile weyh oii... gagagagaga tp aku musykil, siapakah gerangan dua orang adik beradik yang seperti syiok sendiri atas pentas itu...? layan xlayan la jugak.. sume sebok mentekedarah..! hahah

After penyampaian hadiah @ cenderahati da abes, kije pon da xde, kami merayap cari rakan2 seperjuangan... bile da jumpe xkn nak sengih2 je.. aku pandang ko, ko pandang aku... pitammmmm... ape lg tunggu..??!! snap pic la bebeh..! bingit sudah itu ballroom..! hahahah 

Pape pon, Raya @ SSM taon ni best drpd last year.. baguuiihhh r..  hati ade bunge2 ciket.. hahah

K, xmau bebel cam lecturer da... sile la tgk pic... jgn malu n segan...

Tengs coz reading dear...





ni la rakan2 seperjuangan yang dimaksudkan... sume gile gambo.. baek punyee...

aku xtau kenape ... tp bile tgk pic ni.. aku terase disayangi..!! hahaha puiittsss



nampak kurus..!! hahahaha kunon








"mak sayangggg anak2 mak" hahah





iklan gigi kauuu.. tolgate..!

FYI : baju raye ni ciap sehari sebelum sambutan raya SSM... baru la dapat merase pakai bj raye... kikiki
Ceyin, Fath & me.. pilihan ibu mertua...

ZAWARA.

...