Wednesday, April 24, 2013

Pin Tudung Bling..!! Bling..!! Bling..!!

Salam..!

Hye anak-anak ikan mak..! hahaha ish.. xsopan..

Sihat kah anda semua diluar sana.?? hehe Aku ada barang baek punya nak war-warkan pada seluruh antero alam & cakera warna untuk tatapan panca indera... BM i mase SPM dulu lulus okaaayyyyhh...

Last week, macam selalu la, balik rumah in law.. Tapi kali tu lagi teruja meruja dari biasa..! Sebab, adik ipor aku kate ada belikan ole2 dari Sabah.. HEHEHE...

pam..pam..paaammmm...

Maafkan hamba, yang hijau tu aku dah rentap dulu.. laalalala




SR

SG

SB

SW

DG

DR

DP
 Samtek kan..?? FYI, kalau beli kat Sabah sekali pun, paling murah uolz boleh nego RM45 sahajess.. Tapi dengan kuase hipnotis pembodekan kenegoan yang power dalam diri adik ipar aku tu, iolz iolz nak offer kat uolz uolz hanya RM35 ONLY..!!! Raye nak menyinggah dah dik non.. tak mahu kah..?? hahahaaaa tetibe nak berniaga....

Mak percaye, kalau kau pakai masa kenduri kahwin, kau lah yang paling bersinar bak sang suria.. Pengantin makan hati tengok kau... Haaaa~~ Kalau time raya pulak, semua tetamu yang nak datang rumah kau wajib pakai sun glasses.. kalau x, awas..!! Mate akan bute..! hahaha

Kalau berminat boleh PM kat holwatunmasrura27@yahoo.com.. Harga pin tu tak termasuk postage ye.. Sila order bersama kawan-kawan kalau nak jimat duit penghantaran itu...Last order akan diambil pada 9 May 2013, sebab iolz iolz pun kena order skali gus dari Sabah nuuunnn, stok xbanyak buat masa ni sebab ramai yang dah beli.... Kalau order sikit2 meningkat pulak kos dia kan,..?? Tapi, mane yang ada stock boleh la aku post terus kat korang...

Lagi 1, iolz iolz ada jugak order gelang yang gunakan material yang sama macam pin tudung ni, cuma penyambung antara bling2 yg bulat2 tu diperbuat dari suasa.. kerrlass... tak sampai lagi, nanti mak buat entry lain okeyy..

Okey la gojes2 sekalian..
See u then...
Lebiu...!!!

Salam.

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...