Friday, January 03, 2014

2013 DIY Project : Bunga Pahar (Creepe Paper) - Fath

Salam


Masih dalam 2013 DIY Project entries walauuu dah masuk 2014, iolz kan femalasss... 
Next project is bunga pahar untuk majlis perkahwinan Fath. Fath tempah 200 bunga pahar. Ku lupakan persaraan awal yang dah digembar gemburkan dulu di entry ini, dan siapkan 200 tempahan tu. Tema warna tak ada, pemilihan warna kertas creepe dari tuan empunya majlis. Sangat blocking, & sangat cantik. Dari jauh dah nampak okayysss. Majlis berlangsung di Segambut. Jom tengok..!









Ini lah fath & ajip.. Perantin baru..!! heheee~ sila abaikan saya yang gemssss di situ...



Masa wedding fath ni aku sampai lambat sikit sebab kebetulan cousin aku pun buat majlis kahwin masa tu, dengan hujan lebat lagi.. Tak campur pulak dengan insiden yang terjadi ke atas diriku yang kasihan ini.. OOOhhhhooii... Tragis. Sorry fath, lambat datang. Tu je nak bagi tau sebenarnya.. Heheh

Apa2 pun, barakallah. Semoga bahagia dunia akhirat. Amiiiinnnn

Thanks coz reading bebehhh.. Lebiu..

Salam


Read more :

2013 DIY Project : Bunga Pahar (Creepe Paper) & Wedding Doorgift (Paper Bag) - Acap & Nas

2013 DIY Project : Bunga Satin - Yus

2013 DIY Project : Bunga Pahar (Creepe Paper) - Ina

 

 

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...