Tuesday, July 16, 2013

INI LAST, I JANJI INI LAST... OOHHOOOOO~~

Salam..

GELORAAA~~ DI DALAM JIWAAA KKUUUUU~~ OOHHHOOOOIII

Tema : teramat busy aku lately ni... 

Xsempat nak hapdet & xtau nak hapdet ape pon.. 
Sekarang aku menyebukkan diri dengan buat kerja-kerja DIY ni... Buat goodist, buat bunga telur, bunga satin for hantaran... Sape nak kahwin ..? Harus lah bukan aku or laki aku... 
GILE..??

Al kisah tempahan dari kawan-kawan.. Memang seronok buat apa yang kita suka, just sekarang ni agak kesuntukan masa.. Laju benor masa tu pecut, xdaya badan nan badak ini mengejar.. Aku still bekerja, so masa yang ada is hujung minggu & waktu malam selepas kerja.. 
Kena guna masa yang ada sebaik mungkin, atau cutomer mak akan mungkaarrr... ahhhaaaiii...

So, im decided.. Memandangkan aku kerja tetap, ni la last aku amek order buat barang-barang DIY.. Nak kata last pun tempahan penuh sampai awal tahun depan... kaahhkkaaahhkaahhh... Padan muka aku..

Alamak..!! Masak nasi lupa nak masukkan beras..??!!
Kalau aku ni suri rumah yang cantik & solehah, kompom mak boleh buat nak... Tapi aku rasa, cukup la yang ada sekarang.. Aku akan try siapkan seawal mungkin & get REST..!!! 
Even now aku terpaksa buat time rehat kat opis, dalam kereta & rumah mak mentua..
 hhuuuhhhhhh.... 

Memang ini yang aku minat.. Yang aku suka gila nak buat..! Tapi masa yang tak kena.. 
Tiada masa untuk saya & anak-anak.. hahahaha

Korang doakan lah perniagaan yang aku plan wif Incik Hasben berjalan dengan baik, & i dont need to go to work.. Boleh la aku dok umah sambil jaga bisnes & gentel bunga telur @ goodist untuk korang.. hahaha
Ok keeennn...??


Apa-apa pun, aku yang mulakan, aku kena habiskan.. 
YAQIIINNNN BOLEHHH...!!

huwwaaaahahahahah

K la, thanks for reading sayam2....

Lebiuu...

Salamm..

2 comments:

  1. wah buat diy apa tu? share la kt blog ni ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uuuu... hehehe

      baru siap half jek... xsampy hati nk share,,, haha

      nt da siap sume i tunjok k...

      Delete

ZAWARA.

...