Friday, August 19, 2011

Duyong Yang Terdampar

Salam....!

How r U...? ewahh...



Setiap orang ade rutin harian masing2, sama lah jugak dgn aku & Ceyin. Sebagai BFF yang tegar, insyaALLAH, kami ada 1 rutin harian bersame2...

 the most GILA bff eva... hahahh..!

Yang nampakkan perkara ni lagi best, time bulan RAMADHAN je rutin ni kami selalu sgt buat... kadang2 sampai ase nak muntah... 
OI MAK DATOOOOKK... Pape pun rutin ni jugak yang akan wat kami segar bugaaarrrr... haa~~ Our fav rutin is trying to be :

DUYONG YANG TERDAMPAR

haaaa.. nampak..? nampak...? canggih tak fav rutin kami..? ahahhhaaahhh...
Rutin ni amatlah sesuai bila waktu lunch or rest..! haaaaa... di tambah pule (wahh..! 'pule' kau..!) dgn suasane yang aman damai permai, xpanas n xsejuk... rase cam kat hawaii...

tapi papepon, kite kene ingat, jgn wat time bekerja. kang kena "HAWAU KAU..!"

Aku da kopak idea da nk xplain cam ne lagi kat korang.. So, tengok la gambar & hayatilah ngn penuh tawaduuqqq...! hehe...

ni lah dia, DUYONG yang digembar gemburkan dlm surat kabor n TV.. waaahhh gitu..! lentik n menarik kan..? yg pening nooorr,,, tang ekor tu.. mahal ye dop...?


yang ni pon cube gak nk jd duyong terdampar, xsempat nk menduyong, dye da mendugong... hahah anyway,CUTE kan dugong ni..? ahahaha




Ni Ceyin.. si Duyong terdampar yang tegar,, bhahahaha (jgn marah, t ko kne juai)


P/S : Bole je lau nk "menduyong" kat opis, but, make sure bukan time bekerja... ok..? eheee~

Thanks coz reading dear..!

2 comments:

  1. korg berdue jee ke yg dok trdampo nie... hahahahah... curik tulang...

    ReplyDelete

ZAWARA.

...