Wednesday, August 24, 2011

Dah Dapat Kuih Raya..!! yeeehhaaaa..!

Salam..!


Sihat ka tidaakk..? heheheh

Yeeesss...! Penantian aku da berakhir, aku da dpt semua kuih raye yang aku order from akak2 kat opis.. maceehhh, rura saaayang akak2 semua..! heheh

Semua ni buat aku maken teruje meruje nak raye... jgn kang belum sampai raye, kuih da abes..! nanti adik aku makan, kena sorok nihh..! hahha

Aku order xde la banyak mane pon, 5 jenis kuih je... tu pon ciket lg tu.. aku xingat plak name kuih2 tu.. hahaha

aku masukkan dalam 1 beg kertas yang besar, nasib baik xkoyak. sebab berat weyh..! da r kne jalan kaki lam 10mnit ke stesen bas... tp xpe, aku kan gagah n ensem.. haha lau nak rase kuih2 yang aku beli tu, datang la beraye ke rumahku itu...!!

tadaaaa...!! korang dapat rase x keterujaanggg aku..? haha



nampak x budak comot yg tembuun ni..? haaaa da cukop lentik x..? ke nk lentik lg..? hahah
btw, xkesah la byk or sikit kuih raye yang kite sediakan yg penting kite same2 raikan Hari Kemenangan...!! 

^_^ eheheheh

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...