Thursday, August 25, 2011

Cinta Hati Saya

Salam..!

Sihat ka tidak..?? hehe





Alhamdulilah, hari ni genab la 25 hari kite bpuase.. Laju gak mase merempit tinggalkan kite, huhuhuu.. Nak dekat2 raye ni tetibe tringat cinte2 hati aku tu... Xsabo nk jumpe time rye nt, nk cubit2 pipi dorg... nk lambung2..! nk julang2 smpai ke kipas shiling.. hahah menggeramkan..!! ni la dye antare ank2 buah aku, CINTA HATI SAYA..

Dari kiri : Mifthahul Damia , Mifthahul Amani. Mifthahul Jannah
Mifthahul Jannah a.k.a Nana ... nana ni yang sulung.. taon ni umo dye 5 tahun.. Dye pandai menari uollzz..! Menyanyi pon dye suke.. n most important, dye pon photogedix cam makcik dye gak... hahah aku la tuh..!
Mifthahul Amani a.k.a Ani... Ani ank yang tengah, berumur 3 tahun++, paaaaaaling banyak cakap n ganaz..! hahahah Sume mende dye nak tanye n buat.. tapi malang, kadang2 aku xpaham ape yang dye cakap.. hahah


Mifthahul Damia a.k.a Mia, anak bongsu,1tahun++.. if kakak2 dye banyak cakap, tapi Mia ni paling malas nk bcakap.. Dye paham ape yang kitorang cakap, tapi dye juz akan jawap "HURMM".. kitorg akan paham ape yg dye nak buat by reaction dye je.. hahaha,,, btw, Mia macam Shin Chan kan..?? heheh

Dorang ni ank2 kepade kakak sepupu aku,even bukannye betol2 ank buah aku.. tapi aku SAYANG dorang...!! hahahha... Berat cane pon masalah, mood ke laot, atau hangin taufan ade taruk atas kepala jugaa (amma..!).. bile jumpe dorang, sume tu da hilang.. Dari muke cam jeruk mangge basi teros jd cam blueberry cheese cake..! (peeehhh... lapo) cam ni..





apesal rase cam kegampangan sgt pic2 nih..?

Setiap orang ade sumber inspirasi sendrikan..? Aku pon ade.. dorang ni la sumber inspirasi aku.. Ade ramai lagi ank buah tapi pic dorang je yg aku ade... hehehe 

tuuuuuu dia aiihhh.. hahaha mak aku nyenyak tido skali ngn Mia n Ani... ape yang aku nak tekankan disini (ewah)  Mia tido dengan bergayekan...? Kelas ko Mia... haha KO MAMPU..? ahakzz


CIK UYA SAYANG KORANG..!

Tengs Coz Reading yah...! Muaahhxoxoxoxo

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...