Wednesday, January 28, 2015

HAPPY BIRTHDAY TO ME!! EHEM, SWEET 20..

Assalamualaikum!

Selamat hari MUDA!!!!!! Alhamdulillah meningkat lagi 1 tangga  umur aku, ouuhhhh mak x sangka! macam baru semalam keliling-keliling Times Square dengan beg silang, bajet-bajet budak baru nak up. Tapi realitinya kini aku lah mak-mak anak sorang yang sangat gemuk & selebet, tapi vouge.. kau mampu? hahahaha

27 January 2015, masih seperti tahun-tahun yang lepas, still ada yang wish... Yang bagi hadiah, and hadiah paling banyak ialah Secret Recipe Cake, sekali 3 box aku dapat. Boss aku plak bagi cub cake 6 ketui.. Korang memang xboleh tengok aku  kurus kan? hehe


Btw, TQ soooooo much for all the wishes, gifts & doa.. i'm really really really really appreciated it! yang wish kt fb, IG, wassap, wechat, sms, thanks... pada yang mendoakan kesihatan Adi, juga jutaan lemon lemon terima kasih! Muaahhhh... Mak kalau terharu memang skiping ye

abaikan muka yang langsung tak make up ni... malassss.. pakai eye liner je leee..



TQ!!!!!!!!!!! mak terujaaaaaaa!!!!





acah-acah suap, masuk lobang idong.. penuh kasih sayang sangat ni nampaknya. thanks abg Lee!



tengok lah mak mak gebu ni senyum, suke sangat dapat banyak kek gamaknye., ekekekekeke





memang aku sengaja sepahkan lagi meja tu, baru la nampak busy..













Secret Recipe dari Kak Rina, Najib & Adik ipor ku
Pink Bag dari Abang Lee
Cookies sedap! dari Aina
Cub Cakes dari En. Wan Indera

TQ!!!!!


ni la adik ipor mak


& tangan yang chiooomelll tu Tangan my Lil Angel.. Adi Danial..
Umi LOVE u Adi!!

Dengan harapan, bertambahnya umur aku tahun ni, bertambah matang jugak la perangai aku yang kekadang tak berape nak senonoh.
berharap jugak segala impian 2015 tercapai, semoga dilembut & dibersihkan hati. 
Semoga tak menjadi anak & isteri yang derhaka
Semoga menjadi umi yang kuat & vouge utk Adi..
Dimurahkan rezeki, majulahhh BISNES untuk semua!! eeewaahh!

FULL TIME WORK AT HOME MOTHER in shaa Allah
Take care of Adi, FULL TIME at my own house, in shaa Allah

aminnnn amiiinnnn aminnnnn

2 comments:

ZAWARA.

...