Thursday, January 22, 2015

Aku & Masker Organik Warisan

Assalamualaikum uolz..!

Ini kisah aku & Masker Organik Warisan. Bukan dongeng, bukann reka yasa, bukan slot samarinda, bukan juga sinetron TV 128 episod.

Masa mengandung dulu.. aku sangat obses nak kulit putih SEGERA.. dengki je tgk kulit muka org yg putih glowing ting ting ting... haihh... tak pepasal terjebak, main order je beauty product without think the risk.
2hari pakai.. mula la mengelupas.. lepas tu gatal2.. lepas tu pedih.. lepas tbakor.. lepas tu..????? Menggerutu bak kertas pasir... cisssss... menyesal pun xguna..



EEEEEEE... NAMPAK BUSUK!


Desperate cari ORGANIC product utk 'repair' balik muka ni... cari..cari.. jumpa dengan MOW.. walaupun dah trauma, tp xkn nk biarkan muka ni jadi kertas pasir jadian?Bukan kertas pasir biasa-biasa dah oiiiiii, tapi yang RM5.80 punya tu, kasiaaqq baq hiaangg

1st day guna MOW, TIADA LAGI MUKA MENGELUPAS.. 
2nd day, JERAWAT & BINTIK-BINTIK MENGECUT.. 
3rd day, TINGGAL PARUT JEEE..!! Structure muka makin licin... 
Selapas seminngu pakai, Alhamdulillah.. xde dah mengelupas, jerawat, bintik2, parut... 

KULIT TIP TOP..!!



Aku rela lagi kulit putih secara semula jadi & licin, drpd putih tapi menggerutu... seksa wooiii...


Sejak pkai MOW lebih 7 bulan lepas, aku dah xbeli pencuci muka lain.. bedak pun xde dah.. foundation ape tah lagi.. sampai kerass sb xpakai lama.. haha..

Dulu aku as pengguna je, lepas tu register as agent pulak... sekarang dah Stokis Kuala Lumpur merangkap Manager @ Pegawai Pemasaran katenye... kikiki.. Alhamdulillah.. . Rezeki Adi.. personal achievement stakat lebih 7 bulan  aku dah share hampir 700botol MOW.. bulan ke 4 hingga ke 7  aku lebih fokuskan pada jaga Adi yang hensem. So kurang la sellingnya.

Mula2 amek 10 botol seminggu... lepas tu 50 botol seminggu.. sekarang 100 botol seminggu.. kena time rezeki Adi melimpah.. 100botol tu 3 hari je dah licin.. Syukur ya Allah..
Bukan nak riak mendabik dada.. nak share... kalau dah rezeki, xkemana.. kena rajin usaha je.. jangan takut, Allah dah tentukan rezeki masing2..

Ni jugak salah 1 benda yang aku nak share dengan korang semua, kita share perkara yang baik, orang suka, kita pun happy kan..? Thanks to ALL customer & agents yang sama-sama bertungkus lumus berkongsi kebaikan MOW .

Selain tu, MOW dah keluar paper uolllzzz... haa.. apa nak di kata? Ada rezeki kita masuk TV yeh... amiinn...


So darl, nak rasa kulit uolz jadi lembut, licin , sihat, gebus gebas dengan selamat?? Jom kita borak, nak aku consult apa-apa berkaitan dengan beauty pun aku tak kisah.. FREE CUNSULTATION je bebeh!

+60109782387 - RURA
holwatun_masrura27@yahoo.com

weolz masih mencari Stokis, Agent & Dropship diseluruh negara. Minat? please do contact me dear!

Here i attached u all the testimonials.. ceewwaahhh




















No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...