Thursday, August 01, 2013

SAKIT GIGI LA ....!!!

Salam...! 



Maaaakkkk... Huuwwaaaa~~~~

Sakit gigi................... sobss sobss sobss..

Memang agak mengade kalau sakit gigi pun nak post kat blog, tapi aku pedulik ape..? Grrr
Maaf, emosi terganggu..

Since beberapa hari lepas dah mula rasa berdenyut, lepas tu bile gosok gigi banyak pulak darah...
Seksanya..!
Lama-lama makin sakit, & now aku dapat rasakan gusi kat area gigi geraham paling belakang sekali dah mula bengkak.. Nak makan pun tak senang.. huk huk..

Ambik cermin & tengok betul-betul, ohhh maybe gigi belakang ni baru nak start tumbuh.. tapi aku ingat semua dah tumbuh last year... 

gusi mula terbelah & its so painful..!!! 

Mungkin jugak effect dari sakit gigi ni, aku pun dah mula rasa pening kepala & nak demam... 
Terasa sejuk, tapi suhu badan meningkat... Ini tak bagus..

Malas nak bercakap banyak dengan semua orang, just sengih je... 
Itu pun sengih ntah ikhlas ke tidak.. puiii...

Bertabah la... 

Semoga dihapuskan dosa-dosa kecilku... T_T
Doakan kite cepat sembuh ye...

LoVe uolz so much

XOXO

salam...

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...