Tuesday, January 22, 2013

Wedding Review : Happiness Tears

Salam...!

Heyyah felahh.. Sihat kah kamu..?

Last week aku dapat dah CD gambar-gambar kahwin from my OP. Biasa lah perempuan, dah tengok gambar-gambat kat album, gagah lagi nak tengok gambar kat dalam CD pulok.. Gitewww...

Kusyuk tengok ni, sampai buntang mato den. Mak panggil makan pun, tak nak keluar. Ajaib sangat..! X sangke... Mak masak sedap tu..!!

While tangan sibuk scroll2, tak sedar pulak muke ada senyuuumm... Tetiba terharu & rasa rindu dengan kawan-kawan... Seronok sangat..! Tengok balik gambar kawan-kawan yang sudi datang my wedding. Yang tak ada dalam gambar pun aku still ingat lagi siapa yang datang. Thanks korang... T_T Ailebiu toq..!

So, cakap banyak pun tiade maknenyeeii pun terr berrr.. Jom lah kita layan gambar..!

My BFF dari zaman sekolah rendah & menengah.. a.k.a My FlowerGirl... 
Sayang korang..!























----------------------------------------------------------------------------------------------------

My ERT Setapak School & Class Mates..! 
Terharu ramai yang datang... Muah..!


Adik angkat aku, Anis Aqilah.. Seronok sgt sebab dia datang... ^_^














i love this pitcha so much... =')



























--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geng MWBC ..! Rindu..!







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

My Sweet Mweet Officemates + CICT Frenz..


My Big Boss..! (belang2)

Famili En.Wan, pun boss aku gak


























Haaa~
Sorry to those yang gambar xda, ini je yang aku dapat ..

Apa2 pun, rasanya xterlambat kalau aku nak say THANK YOU SO MUCH again for coming..

xoxoxo

Luv yah..! 
Salam





3 comments:

  1. gambar sume nampak happy je. comel la flower girls awak pakai baju kaler gitu :D

    ReplyDelete
  2. yup dear, mmg happy sgt mase tuh... ahhaaiiii

    dorang yang plan sendiri nak pkai kaler2 tu & dorang gak yg offer diri to be flower girl utk wedding sy... so sweet kn..?

    ReplyDelete
  3. Walaupun dah lambat, akak nak wish tahniah kat Rura dan Lufti. Santek sgt warna biru tu...

    ReplyDelete

ZAWARA.

...