Wednesday, December 11, 2013

OUR BABIES FACES


Salam..

Ketiadaan kewarasan membuatkan aku menggodek semua ini.. Hahaha.. Untuk yang belum ada anak (ON THE WAY VERY SOON) like me, boleh la try kaedah ni kalau nak tengok muka baby yang dihasilkan 
 dengan gabungan wajah korang dengan pasangan.  Nak tengok babies aku tak..? Hahaha.. I is teruja..!





SON




DAUGHTER



BABIES



Shiiioommeeewwll kan babies kiteeee..??? Haalaahh.. Halahhh.. Halaahh... Pan Asian cam aku jugak..! Hahahaha


 Dan yang terakhir.................


Tiada perbezaan pada gambar yang telah digabungkan, kerana muka kami memang tak banyak beza.. EH..??? Sekian...

So darl, seronok gelak kan aku. Sekarang, sila cuba sendiri di MORPHTHING. Tak susah pun, senang je, ikut arahan yang dia bagi. Sesaja untuk suka-suka. Keep smiling ye anak-anak ikan mak..!

Salam..!
MUahh.. XOXOXO

6 comments:

  1. Hahahaha holoh holoh holoh ! Omey sangat muka baby diaaaa. :D

    ReplyDelete
  2. muka baby je..? mak baby..? hahahah

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. jom jom jom..!! nak tgk "babies" nas yg shiomeell tuu..

      Delete
    2. hehe tgk kat fb nas. nas ada upload. hahahah bukan main shukeeeerrrrr :)

      Delete

ZAWARA.

...