Monday, August 25, 2014

Masker Organik Warisan Tutorial

Assalamualaikum..

Uolzzzz... Kerajinan melanda diri, ini sangat ajaib..! Aku nak share dengan kamu orang kamu orang semua cara memakai MOW idaman kolbu kesayangan hamba.. Kerlas..!


Sesi mengkejungkan muka dengan MOW.. Tak lama, 30 minit pun dah cukup... sambil2 tu boleh la iron baju kerja, lipat kain, basuh baju tepi sungai.. 

Cara pakai MOW :





1) Sediakan bekas bersih, sudu teh, MOW & air mineral / air masak / air mawar
2) 1/2 sudu teh masker (jangan terlalu penuh) diletakkan dalam mangkuk bersih
3) 1 sudu teh air (agak2, jgn pekat or cair sangat)
4) Bancuh & sapukan ke seluruh wajah



 


Sengiiiiiiiiiiiiih je la selagi MOW kat muka tu belum keras kejung.. kihkihkihkih

Biarkan kering selama 30minit, kemudian bilaskan
Sambil membilas, boleh scrub muka sekali untuk menanggalkan kulit mati




#Then, jangan lupa pakai Serum Vit C Plus Marine Collagen. 
Senang saja bukkkk, picitkan sekali sahaja serum pada tapak tangan. Kemudian calitkan di dahi, pipi, hidung,& dagu. Ratakan keseluruh wajah.

Tips : Untuk mengecutkan jerawat lebih cepat, tambahkan sedikit perahan limau kasturi/nipis semasa membancuh MOW. 
Manakala untuk melembabkan muka, boleh tambah madu sedikit semasa membancuh MOW.




In shaa Allah hasilnya akan memuaskan.. Tak perlu nak bergantung pada produk berkimia lagi..
Yang ORGANIK kan adaaaa....

Yang paling penting, jangan muntah tengok gambar iolz yg langsung xtepek makeup iteeww..
Malassss...kihhhkihhhkihhh

KBHAI

TQ for reading, lebiu
Salam..

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...