Friday, December 07, 2012

"Aku Terima Nikahnya"

Salam..! 

TURN ur mood to "ku pinang kau dengan bismillah"

" Bismillahh... Jom Kawen..!!! " 

Awal2 entry da merepek, so,  jangan segan silu milu untuk bace sampai habis ya..? Babap kang...! hehe

Alhamdulillah, sujud syukur kepada Ilahi Yang Maha Kuasa. 
Dah sebulan lebih aku bergelar seorang isteri kepada seorang suami yang bernama 
Syahril Lufti.. 
(suwitnye sayeeee.... betul2kan tudung sikit..)

Dengan izin NYA, kami sah nikah pada awal bulan Nov. haaa....~ so in lep (love) ..

Im happy when im single but now im more happy when im with u incik hasben...! 

Semoga ALLAH izinkan perasaan ini kekal sampai akhir hayat, bahagia dunia akhirat... Amin.. ^_^

Sebelum ni asik terjah blog wedding preparation je, bukak mate itu yang dihadap... tutop mate itu jugak yang nak dihadap.. siap salin letak dalam diary, tebal diary hakaq toq..!

Migrain tu la peneman setia, siang malam mencapap kat kepale... Bespren kate ko..

Tup2 sekarang dah sebulan jadi wife orang.. Alhamdulillah... Dah nikah rupenye.. hihi

Hopely x terlambat la aku nk post pic wedding aku kan..? Saje nak share ngan readers.. Tak banyak sangat pic yang aku boleh share, yang mane ade kat aku je la k..

After dis aku try gagahkan diri yang sedia "gagah + sihat" ni wat entry bout wedding preparation aku & DIY (Do It Yourself) Project.. okeh hadik2..? 

Boleh la semua B2B (Bride to Be) kat luar tu buat preparation dengan penuh tekun & bergaye. 

Seperti berpengalaman 30 tahun..! 

Nampak x ke'iklan'an dia tu... Dapat rase x..?

Fine, merepek lagi dah.. Tengok la gambo..!

NIKAH

Mak.. ^_^


Dalam dewan nikah, kebetulan  ade lagi sepasang perantin  pengantin yang nak nikah dalam mase yang sama.


Alhamdulillah.. Sekali Lafaz.. ^_^

BFF dari sekolah rendah, kolej, & opis.. Ain, Fath, Nabila, Faezah, Sheryn, Aqie

My BFF ^_^ Andy, Caol & Amin pon datang.. thanks uolzzzah..!



BERSANDING (My Side)



















BERTANDANG (His Side)

 



















Ni saja lah gambar2 yang aku ada.. Banyak gambar with my own family & friends yang aku x ada.. huk2

Belum dapat lagi dari OP aku... xdapat la na share.. T_T

Apa-apa pun,

Doakan lah kami bahagia dunia & akhirat, diberkati ALLAH, dikurniakan zuriat yang soleh & solehah..

Amin...

Thanks yah fellahhh..!! Jumpa di next entries.. ^_^
Muahxoxoxo










2 comments:

  1. aku da invite thru fb babe.. patot la ko xdtg... T_T ....

    no ko pn aku xdak...

    sorry ek

    ReplyDelete

ZAWARA.

...