Monday, October 24, 2011

Makcik Kuat Sentapss

Salam..!!



Mandangkan aku xdapat nak balik awal coz of perkare2 yang xdapat dielak ari ni... so, aku terpikirkan tentang KESENTAPAN yang melande sejak dua tiga empat lapan sepuluh menjak  ni... Kadang-kadang aku ok je, kadang-kadang gak orang ckap ciket je aku da sentaps... Jeling ciket pon da sentaps.. penyakit jiwe..!! xmo.. xmo.. xmo....

Paling parah, bace status FB org pon da sentaps..! apekah ini semua..? mengape..? Sejak bile jadi Acik2 Sentapss ni Rura oiii... ouhhh... pitam laaaa.. huhuhuhhhuuii

If aku baek ngn sum1, when tetibe org tu wat muke or wat dunno ngn aku, kompom mak sentaps toqq..! Padahal aku kne paham, maybe orang tu ado masalah ke kan..? Xkan la tetibe orang tu nak wat muke ketat.. tidak same skali..! 

Ouuhh... aku da cube xnak jadi Mokcik Sentaps.. Maybe i need holiday.. Baru la penyakit jiwa ni ilang, n jadi Rura Xkesah semula... wah gitu..!! Kau ade..? 

K la, SENTAPSS pulak bile xde ayat nak tulis ni... 

daa sayangsss..!!

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...