Sunday, June 26, 2011

SuKe EdiT PicHa x...?

Salam...!!!

Sape kt sni suke edit pic cam aku...? sile angkt tgn mcm sayeeeeee..... huhuhuhu... aku ske edit pic..! tp lawo ke x tu juz org len yg tgk je bole tntukn... klo tye aku sndri... msti la aku ckp CHANTEEEEEKKK SGT...!! wahahahaha

mcm2 sofwer bole pakei lau nk edit pic ni... lau mse nk blajor2 dlo... gne paint je plg kuat pon... ahahahah... 


berangan..!!

xcukop gedix kah aku? hahaha


jannah n amani... ank buah tercinton...

 sume ni pic yg aku edit pakei paint je.. mse zmn mjinak2kn diri... 
ewah..!! buas ke slame ni..?

mse kt kolj dlo ade gk lect ajau cane nk gne adobpotosop... tgk..! eja pon x reti, inikan lg nk gune..?? hancusss... mmg aku bebal bab nk gne mende alahh ini.... weyhhh... 1 mlm aku godek2, xreti2 jugak..! agk bebal ketike itu... tp skg pon aku still xreti pkei lg... aaahahahaha...

so, da xtau gne mende alahh tu xkn la nk melangot tnpe usehe mncari jln yg lbih bmase dpn..?? haaaa, gitu.... so, abg spupu tercinte aku kate, dye edit pkai www.picnik.com ..... aku ase sume org msti da tau n da pnah gne mende tu 4 edit pic n..? aku je yg lmbt..! wahahaha... so, aku pon try la mgodek yg tu plak...! 



ahaa~ yg agk huduh + pelik ni plak aku gne picnik... 
ni la pic 1st yg aku edit pkai mende alah itu...
motif..??




okeh... pas agk xpert la kunon2nye tu,, dpt tau plak ade 1 website yg bole edit pic pelik2.... sumpah aku lupe nme dye...!!! ahahahahahah lau korg tgk pic kt bwh ni mybe korg tau la kot...

pic ni yg 1st skali aku edit pkai mende alahh u... xsilap, 2taon lpas... tgk...!!
muke pkai tudong... tetibe lak nampk lutot.. ahahaha....



bgge x kwn ngn aku bile tgk pic ni.. aaahahaha
hah..! br aku igt... aku edit pic2 ni kat  www.photofunia.com


puas da aku edit pkai mende alah tu, si photofunia tu la.... cepat ciket ase bosan... ahahahaha.... so, aku dperknalkn plak ngn www.photoscape.com.... haaaa... yg ni bole donlod.. xpyh on9 pon bole pakei.... mule2 agk blur nk gune.... tp sampy skg, aku gune mende alhh ni je la..! da jd fav aku.... antare photo scape n picnik.... dua2 aku slalu gune.,...













ni la hasil2nye... xde la hebat cam korg... yg simple2 n senang je la yg aku reti nk edit ponggg... ehehh


ni je la yg dpt aku share sal edit mgedit ni.... aku xde la hebat benorr... skadar nk wat hobi ajelahh gamaknye tu..... sb nk gne adopotosop pon xreti la katenyeee.. alaaahaii... kesian sayee....

troskn minat kalian lam mgedit gambo..! smoge maju n jaye..!! lau ade pndpt n cdgn, amat2 la di alu2kn... lg2 nk bgtau care baru nk edit pic... tlg bgtau yaw..!! ahahhh... daa~~

CUBE PADANKN DGN GAMBO2 YG DI ATS...






11 comments:

  1. U're Quite good in editing yau.. <3 ! keep it on~

    ReplyDelete
  2. fath: teletubish.. hahahahahaha

    caien : tengs..! \^_^/

    ReplyDelete
  3. dya dpt lihat gmbr tuh makin lama makin cantek(:

    ReplyDelete
  4. tengs dya... blaja lg cane nk edit.. wuhuu...

    ReplyDelete
  5. peningkatan yg sehat...baguih...bila dah terasa nak berkembang guna la photoshop plak... :D

    ReplyDelete
  6. xtau la... tggu seru.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. punye la baik hati niiii... hahah

    ReplyDelete

ZAWARA.

...