Wednesday, September 03, 2014

MUSLIMAH SPA & SALOON

Assalamualaikum uolz..!!

Anda menitikberatkan soal aurat?

Ingin mendapatkan perkhidmatan spa & saloon hanya untuk wanita?

Susahnyaaa mencari Spa & Saloon yang khas untuk kaum Muslimah..

wah..! wah..! wah..! shabbbass betee, iklan sangat,,
Ok, meh aku nak kenalkan kamu orang semua dengan  sebuah spa yang dikhaskan untuk kaum muslimah macam iolzz. Bagi yang menitik beratkan soal aurat,  selama ni kita ni punya la pening nak cari salon muslimah. Nak langkah masuk salon yang campur lelaki perempuan pun membuatkan kita resahhh gelisahhh gundahh basahhh berpeluh. Aku selalu potong rambut sendiri, haiiihh... Aku yakin, mesti ada yang sanggup telangkup mangkuk atas kepala & gunting rambut ikut tepi mangkuk tu kann??? kann? hikhik..

So, sekarang tak pening dah! Niinnndiiaa, Muslimah Spa & Saloon milik ex-school mate ai yang gojesss, Nurul Naqiah.  Sangat-sangat peramah, & make us feel warm .. Gituu... Nak datang kena la buat appointment dulu ye, kalau main sergah je kang penat menunggu pulak.. Hot spa niii....

Tu dia Nurul Naqiah bertudung pink dengan pekerjanya

Ruang menunggu. So, tak perlu la husband, abang,  boipren, adik lelaki, atok, atau jiran lelaki kita tunggu  dalam kereta semasa kita seronok berspa. Selesa kan?
Sambil menunggu boleh tengok tv. Rasa macam kat rumah. Besstt..



Ini lah bilik khas yang dijadikan salon.










Menarik kan..? Pakej-pakej yang disediakan pun menarik. servis tiptop, harga..?? Lagi la berbaloi-baloi, murah uolz..!! 

Selain dari tu, uolz boleh juga dapatkan MOW & Serum VCMC di Muslimah Spa & Saloon. Dapatkan segera..! Jualan derasssss... 


1st time datang ke Muslimah Spa & Saloon. Sila abaikan stokin kuning ibu berpantang.. kahhkahhkahh


Kan betul aku kata, jualan derass.. Baru berapa hari, Naqiah bagitau MOW & Serum VCMC  dah habiss... Restock semula sebab permintaan yang tinggi

Naqiah juga merupakan pengguna tegar MOW & Serum VCMC. Nampak perbezaan..? Sebelumnya nampak bekas jerawat, selepas muka kelihatan lebih licin. WOW..!! 

Testimoni dari tuan yang empunya Muslimah Spa & Saloon. Terrbbaaiikkk.

Amacam? berminat untuk  dapatkan servis terbaik dari salon Muslimah yang terbaik?

 Hubungi Nurul Naqiah di nombor 0176460176,
 atau boleh terus ke Muslimah Spa & Saloon , No.31, Jalan Gamelan 2, Taman Gamelan, 44000 Kuala Kubu Bharu, Selangor. 

Aku jamiiiinnnn 200juta% mesti uolz berpuas hati dengan  servis Muslimah Spa & Saloon .

Dats all for now, TQ coz reading..!

Salam.. muuaahh

No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...