Thursday, September 12, 2013

NAK SEMBANG-SEMBANG KAHWIN..? JOM..!



Salam kesayangan ambe..!!

Weh, maapkan kite la eak... Kita ni lately kurang sihat, mengalami serangan penyakit  MALASisme... Malaaasssss je sepanjang usia.. Xguna betol... T_T

Saja check my statistic tadi... wowww.... Rupa-rupanya uolz, yang ramai singgah blog iolz kebanyakannya bakal perantin baru.. Saya teruja..!!


Nampak..?? Ramai yang search keyword KAHWIN... Jom la kahwin..!!!! Tapi ape motif orang search nama aku..? Syok kat kite lettewwwww....



Banyak sebenarnya yang aku nak share dengan sweet readers sekalian about wedding preparation.. before and after marriage ... apa nak kena buat @ sediakan.. Apa yang patut & tak patut buat... 

Life aku xde la perfect, but atleast kita belajar melalui pengalaman... Matangnya ayat aku..! broott...

And..! Aku teringin nak keep contact with readers yang selalu tinggalkan comment & tanya macam-macam.. Xpe sayang, i suka.. Serious..! Saya suka..!!

So, i was thinking.. If ada “perantin to be” yang nak tanya apa-apa berkaitan dengan wedding/marriage, before/after preparation, how to save budget, boleh la PM kan aku no.phone korang..! Tiada sebarang bayaran & kadar yang tersembunyi okeh.. FREE CONSULTATION..!! Yeeaayyhh...

Untung-untung kita boleh la berwassap, berLINE, berWECHAT, berKAKAO TALK,.. kan..??!! viber mak xde nak, boring.. Haishhh.. Tak sabar nak sembang-sembang kahwin..!!  bertambah lah kawan-kawan aku... Seronottnyee... muaahahah

Sila-sila..! PM la saya..! holwatunmasrura27@yahoo.com..

Apa-apa je soalan mak akan cuba jawap.. orait..?
Nak chat ngan Incik Hasben jugak..? Ooohooo~~ kalau rasa pipi dah cukup tebal & kasar untuk di tangan serta di kaki kan oleh aku sendiri, sila la.. Hahaha, ai memang sejenis binik yang garang & jeles.. Eh..? Topic apakah ini..

Kbhai..
Salam..!! Muah..!!!

4 comments:

  1. Replies
    1. xbrape nak ladies pon bole..! ngeehehe

      Delete
  2. yuyunk... i antara yang copy paste checklist kawen n print! hahahahahha opsss *kantoi sudah*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaakkss..!! curi yeee... hahahaha...

      Delete

ZAWARA.

...