Tuesday, October 16, 2012

Officially "Cik Tunang"


Salam..!


Sweetnyeeeee awak bace blog kite..!! hahaha senget..


Alhamdulillah, Tuhan berikan kite kesihatan untuk hari ini.. InsyaAllah utk hari2 yang seterusnya.. Aminn.. ^_^



Da main reason im typing dis N3 is juz 2 share my epiness 2 every1... hehe

Syukur kepada tuhan pd 31st August 2012, aku bertunang dengan sorang insan yang bertuah sgt baik, caring, always make me feel safe, senget, & ting tong.. bodek siket ..!!

How we met, How long we noe each other, how.. ape lg...? biar la kami je yang tau.. yang penting family masing2 merestui hubungan kami... ^_^

Majlis pertunangan ni aku & falimy family buat biasa2 je..  Xramai yang tau aku nk tunang, coz i keep it as a secret.. .. termasuk kawan2 rapat aku.. Bile majlis dah nak dekat br aku bgtau, tp xsemua.. Ade gak, yang datang majlis xtau pape, tetibe menjerit sebab tengok aku pakai bj tunang, .. Al-maklum lah, konon2 jempot dorang datang utk open house raye.. hehe Maapkan ambe, bukan niat nk membelakang, mengenepi atau menghimpap sape2....

Minta maaf if ada yang terasa sepanjang aku rahsiakan pertunangan ni, bukan xnk jempot... Ampuuunn..

Nabi SAW pernah bersabda :

" Rahsiakan pertunangan dan hebahkanlah perkahwinan" (HR Ahmad)

Ade gak yang tanya, " Kan benda baik, buat apa nak sorok-sorok " ... Bukan nak perasan diri ni arsetis (artis) or ape2 yang berkaitan dengannye.. tp.. ade la sebab sendiri kenapa kami rahsiakan.. Maybe ade jenis orang yang siap wat press conference coz nk bagi tau dye da tunang..

"UOOLLZZZ..... I DAH TUNANG LA TOooQQqq..!"

or wat status kat FB

"OIII, SERONOK GILE JD TUNANG SIPOLAN WEHHH.."

its up 2 u all gurlz.. hak masing2.. nak bgtau bole, xnk pon tiade masalahh... xsemua orang same kan..? ^_^

"Kenape le baru skrg nak post N3 ni..??"
Sebaaabbbb, baru semalam aku pass kad kahwin aku to all my friends..! Memandangkan kad pon dah edar, so, bole la wat N3 sal hari pertunangan ambeee.. hehe 


 Jom la layan picha..!



Rombongan sebelah lelaki





9 vs 11.. tp jd 9 vs 13 sbb ade sumbangan dr keluarge & jiran.. cth, air tin tu.. ko ade..? haaaa..


from my side, biruuu



from his side, maroon






Pak Incik Syamsul (grey) & Pak Incik Halimi (soft blue, apak den)
ayu ke..? getiss

^_^


no pelamin2.. bantal je.. hehe


sesi kene bahan... sabooo je le







wif bakal adik ipaq.. ehee.. ^_^



wif bakal mak & pak mentua den... hihihi
pic ngn mk bpk aku, xdpt, ade kt cmremen.. ni dr camera ehsan tetamu..aiyoo


my family, tp xsemua.. huwaaa..

lepak jap ngn mak... penat katenye.. ciaaann



wif my lil bro







Sekian... MuahXOXO..!

**aku xtau kenape xbole gak rotate pic2 yg teleng tu.. geram pulok.. 




6 comments:

  1. Apasal tak rotate guna photoscape jer, lagi senang sikit... kalau kat blog memang tak boleh... moga bahagia nanti....

    Ternganga habis dia tu erk... awas!!! ada lalat nak serbu masuk tu...^_^

    ReplyDelete
  2. hol!!!maigaddd kau dh tunang??congratzzzzzzzz,,,

    ReplyDelete
  3. ADA MASA SEBULAN JE LAGI UNTUK KURUS!

    ReplyDelete

ZAWARA.

...