Tuesday, September 04, 2012

Lost sudah..!

Salam..!

Sangat gedix entry kali ni sebab aku nak post something yang maybe boring untuk dibace. Sebab..? Aku nak write tentang apa yang aku rasa. Tetibe je kan dik non.. huhh.. Bajet Arsetiss (artis)...

Baru-baru ni ade sesuatu yang  gumbira terjadi dalam hidup aku.. Everyone happy..! terase macam mimpi.. Tapi, at da same time aku rase bersalah. Memang keputusan yang aku buat tu dah nekad, dah terjadi pun, but bile aku pikirkan balik sesuatu yang aku left behind coz of my own decision.. Buatkan aku berbelah bahagi... 


Kemon ruraaaa...!! jangan jadi lalang...!! kemoooooonnnnn mak enooonnn...

So, once again.... TETIBE aku rase nak g vacation, but dunno where.. (penjara pudu je la -_-') .. Memang kita xboleh nak lari dari masalah. Tapi tak salah kalau kite dapatkan ruang untuk diri kite sendiri & dapatkan rase tenang, bile hotak da tenangg, insyaALLAH serabut pon hilang. masalah jadi senang untuk diselesaikan... musibah  muhasabah diri sangat kennn...

Penyelesaiannye..? still fenin2 kepale, aku masih kompius oiii..!!
Kesimpulannye...? ku simpulkan ususku untuk mu... ahhhhhh...... malas pikir..!

Apa lagi yang boleh aku buat..?

Sabar..



No comments:

Post a Comment

ZAWARA.

...